Närproducerad heminredning 
med egen design

Alla våra produkter designas av Mia-Maria Hedberg. Textilier trycks och sys i Skåne, brickor och brickbord tillverkas på Öland. Allt tillverkas i små upplagor och finns bara att köpa hos oss.

Om Mia-Maria

Jag som driver Österlendesign och formger våra produkter heter Mia-Maria och är från Stockholm, men deltidsbor sedan några år tillbaka på Österlen. Jag är utbildad inom konst och design. Har en Master of Fine Arts från Konstfack inom Grafisk Design och illustration och har även gått ett antal konst- och målarskolor dessförinnan.Efter utbildningen startade jag byrå och kom att arbeta med visuell företagsidentitet, tidningsdesign, eventproduktion och ett massa annat kul. Ett jobb som slukade allt och inte gav utrymme för det mer fria, kreativa skapandet.
Numera gör jag bara enstaka kommersiella uppdrag inom företagsidentitet och har förlagt mitt arbete till min ateljé här på Åsarpsgården. Här målar jag tavlor med motiv från Österlens öppna landskap och skapar mönster som trycks på kuddar, bordstextilier, brickor, brickbord och annat.